Factory Click and Collect

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

 

Shop online at factoryoutlet.gr

Κάνε online τις αγορές σου από την απίστευτη γκάμα προϊόντων που σου προσφέρει το e-shop του Factory Outlet!

 

Choose your
nearest store

Επέλεξε, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, ένα από τα 3 καταστήματα Factory Outlet που θα ήθελες να επισκεφτείς για να παραλάβεις το δέμα σου!

 

Collect
in store

Σε περιμένουμε στα καταστήματα μας για να παραλάβεις το δέμα σου! Μια ευκαιρία για να γνωριστούμε από κοντά...!

Factory Outlet Check in and Win

Μία κάρτα, πολλές επιλογές!

Η κάρτα που δίνει αξία στις αγορές σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Check In & Win Προνόμια

  • Χρησιμοποίησε την κάρτα σου κάθε φορά και κέρδισε πόντους.
  • Συγκέντρωσε 1.000 πόντους και κέρδισε το Checkbook συνολικής αξίας 200€.
  • Συγκέντρωσε 2.500 πόντους και κέρδισε το Fashion Check αξίας 15€.

Έχεις ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις!

Τί είναι το Click & Collect?


Τώρα μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες που έχετε πραγματοποιήσει στο e-shop μας σε ένα από τα 4 καταστήματα μας!

Με το Click & Collect έχετε τη δυνατότητα, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, να επιλέξετε την παραλαβή του δέματός σας από ένα κατάστημά μας. 

Πως ενημερώνομαι ότι η παραγγελία μου έχει φτάσει στο κατάστημα?

Μόλις το δέμα σας φτάσει στο κατάστημα που έχετε επιλέξει, θα σας σταλεί ένα σχετικό ενημερωτικό e-mail. Από εκείνη τη στιγμή η παραγγελία σας θα σας περιμένει στους χώρους του Click & Collect! 

Πως μπορώ να παραλάβω από το κατάστημα τη παραγγελία μου?


Για να  μπορέσετε να παραλάβετε από το κατάστημα το δέμα της παραγγελίας του πραγματοποιήσατε ηλεκτρονικά, θα πρέπει να έχετε μαζί σας και να επιδείξετε στο Click & Collect:

  

–      Το e-mail που σας σταλεί για παραλαβή (είτε εκτυπωμένο, είτε να το επιδείξετε από την οθόνη του κινητού σας). 

  

–      Αστυνομική Ταυτότητα, Δίπλωμα ή Διαβατήριο.

Με ποιο τρόπο μπορώ να πληρώσω στο POS του Click & Collect?


Εάν κατά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής "Πληρωμή στο Κατάστημα", έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την αξία της παραγγελίας σας στο Click & Collect corner του καταστήματος μας με τους παρακάτω τρόπους:

  • Μετρητά
  • Πιστωτική/ Χρεωστική Κάρτα

Συναλλαγές άνω των πεντακοσίων Ευρώ (500,00€) δύνανται να πραγματοποιούνται μόνο με τραπεζικά μέσα, ήτοι είτε με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω Paypal. Ως εκ τούτου, παραγγελίες, το συνολικό τίμημα των οποίων υπερβαίνει το ποσό αυτό, δεν δύνανται να πληρώνονται με αντικαταβολή και, σε περίπτωση παραλαβής μέσω της υπηρεσίας Click & Collect θα πρέπει η πληρωμή να γίνει μέσω είτε μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή PayPal ή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό.

Μπορώ να επιστρέψω στο Click & Collect POS είδος/είδη παραγγελίας που έχω πραγματοποιήσει από το e-shop?


Αν το προϊόν που παραγγείλατε από εμάς δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του ακόμα και στο POS του Click & Collect*.

Όμως για να μπορεί επιτυχώς να γίνει η επιστροφή θα πρέπει να έχετε μαζί σας την Απόδειξη Αγοράς, και συμπληρωμένη την Φόρμα Επιστροφής που υπήρχε στο δέμα της παραγγελίας σας. Επίσης το προϊόν θα πρέπει να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με τα ταμπελάκια του.

*Τα προϊόντα LINKS OF LONDON και CALVIN KLEIN JEANS δεν επιστρέφονται στα σημεία Click & Collect.

Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής χρημάτων στο POS του Click & Collect?


Η επιστροφή των χρημάτων θα εκτελεστεί με το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική αγορά σας.

  

Αν έχετε πληρωμή με αντικαταβολή: Το ποσό θα σας επιστραφεί σε μετρητά

  

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Paypal: Το ποσό θα επιστραφεί στην πιστωτική σας κάρτα.

Μπορώ να κάνω αλλαγή είδους που αγόρασα από το e-shop στο POS του Click & Collect?


Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν στα σημεία διάθεσης (“POS”) της υπηρεσίας Click & Collect*, εντός οποιουδήποτε καταστήματος Factory Outlet (στο Εμπορικό Πάρκο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ή στο Νέο Φάληρο, επί της οδού Πειραιώς αρ. 76 ή στον Άγιο Στέφανο στο 22ο ΧΛΜ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας ή στο κατάστημα Factory Outlet Local Ελευθερίου Βενιζέλου 261, 17563 στο Παλαιό Φάληρο, εκτός από την δυνατοτήτα επιστροφής των χρημάτων σας, έχετε και την δυνατότητα να λάβετε πιστωτικό κουπόνι, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Factory Outlet (όχι στο e-shop) και μόνο στα προϊόντα που διατίθενται απευθείας από την Εταιρεία (και όχι σε προϊόντα που διατίθενται μέσω τρίτων επιχειρήσεων εντός των Factory Outlet).

*Τα προϊόντα LINKS OF LONDON και CALVIN KLEIN JEANS δεν επιστρέφονται στα σημεία Click & Collect.

Μέχρι πότε θα με περιμένει το δέμα μου στα POS του Click & Collect?


Εφόσον δηλώσετε ότι επιλέγετε την υπηρεσία Click & Collect κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, τα παραγγελθέντα προϊόντα θα είναι παραδοτέα εντός 1 - 3 εργασίμων ημερών στο κατάστημα Factory Outlet που επιλέξατε. 

Το δέμα σας θα βρίσκεται στο POS του Click & Collect  μέχρι και 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία άφιξής του. Αν δεν το παραλάβετε εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί & τα προϊόντα που είχατε επιλέξει θα επιστραφούν στα "ράφια" μας. 

Μπορώ να δω τα προϊόντα που έχω παραγγείλει πριν ολοκληρωθεί η παραλαβή του δέματος μου?


Για να δείτε τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα πρέπει καταρχήν να έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, να έχουν  εκδοθεί τα αντίστοιχα παραστατικά και τέλος να παραλάβετε το δέμα σας! Μετά από τη διαδικασία αυτή θα μπορείτε να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε δοκιμή ή αλλαγή των ειδών που παραλάβατε!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ