Factory Click and Collect

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

 

Shop online at factoryoutlet.gr

Κάνε online τις αγορές σου από την απίστευτη γκάμα προϊόντων που σου προσφέρει το e-shop του Factory Outlet!

 

Choose your
nearest store

Επέλεξε, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, ένα από τα 3 καταστήματα Factory Outlet που θα ήθελες να επισκεφτείς για να παραλάβεις το δέμα σου!

 

Collect
in store

Σε περιμένουμε στα καταστήματα μας για να παραλάβεις το δέμα σου! Μια ευκαιρία για να γνωριστούμε από κοντά...!

Factory Outlet Check in and Win

Μία κάρτα, πολλές επιλογές!

Η κάρτα που δίνει αξία στις αγορές σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Check In & Win Προνόμια

  • Χρησιμοποίησε την κάρτα σου κάθε φορά και κέρδισε πόντους.
  • Συγκέντρωσε 1.000 πόντους και κέρδισε το Checkbook συνολικής αξίας 200€.
  • Συγκέντρωσε 6.000 πόντους και κέρδισε το Premium Check

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

  Κατάστημα Αεροδρομίου   Κατάστημα Πειραιώς

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις!

Τί είναι το Click & Collect?


Τώρα μπορείτε να παραλαμβάνετε το δέμα της παραγγελίας που έχετε πραγματοποιήσει στο e-shop μας σε ένα από τα 2 καταστήματα μας!

Με το Click & Collect έχετε τη δυνατότητα, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε τη παραλαβή του δέματος του σε ένα από τα καταστήματα μας. 

Πως ενημερώνομαι ότι η παραγγελία μου έχει φτάσει στο κατάστημα?


Μόλις το δέμα σας φτάσει στο κατάστημα που έχετε επιλέξει, θα σας σταλεί ένα σχετικό ενημερωρικό e-mail. Από εκείνη τη στιγμή η παραγγελία σας θα σας περιμένει στους χώρους του Click & Collect! 

Πως μπορώ να παραλάβω από το κατάστημα τη παραγγελία μου?


Για να  μπορέσετε να παραλάβετε από το κατάστημα το δέμα που αφορά τη παραγγελία του πραγματοποιήσατε ηλεκτρονικά θα πρέπει να έχετε μαζί σας & να επιδείξετε στο Click & Collect:

  

–      Εκτυπωμένο το e-mail που σας σταλεί για παραλαβή. Μπορείτε ακόμα και να επιδείξετε από την οθόνη του κινητού σας το e-mail. 

  

–      Αστυνομική Ταυτότητα, Δίπλωμα ή το Διαβατήριο σας.

Με ποιο τρόπο μπορώ να πληρώσω στο POS του Click & Collect?


Αν, κατά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής " Πληρωμή στο Κατάστημα", έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας στο Click & Collect corner του καταστήματος μας με τους παρακάτω τρόπους:

  • Μετρητά
  • Πιστωτική/ Χρεωστική Κάρτα

Συναλλαγές άνω των πεντακοσίων (500,00) Ευρώ δύνανται να πραγματοποιούνται μόνο με τραπεζικά μέσα, ήτοι είτε με χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω Paypal. Ως εκ τούτου, παραγγελίες, το συνολικό τίμημα των οποίων υπερβαίνει το ποσό αυτό, δεν δύνανται να πληρώνονται με αντικαταβολή και, σε περίπτωση παραλαβής μέσω της υπηρεσίας Click & Collect θα πρέπει η πληρωμή να γίνει μέσω είτε μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή PayPal ή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό.

Μπορώ να επιστρέψω στο Click & Collect POS είδος/είδη παραγγελίας που έχω πραγματοποιήσει από το e-shop?


Αν το προϊόν που παραγγείλατε από εμάς δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του ακόμα και στο POS του Click & Collect*.

Όμως για να μπορεί επιτυχώς να γίνει η επιστροφή θα πρέπει να έχετε μαζί σας απόδειξη αγοράς όπως και συμπληρωμένη τη Φόρμα Επιστροφής που υπήρχε στο δέμα που είχατε λάβει τη παραγγελία σας. Επίσης το προϊόν θα πρέπει να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία & να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με τα ταμπελάκια του τοποθετημένα.

* Τα προϊόντα LINKS OF LONDON δεν επιστρέφονται στο Click & Collect.

Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής χρημάτων στο POS του Click & Collect?


Η επιστροφή των χρημάτων θα εκτελεστεί με το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική αγορά σας.

  

Αν έχετε πληρωμή με αντικαταβολή: Το ποσό θα σας επιστραφεί σε μετρητά

  

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Paypal: Το ποσό θα επιστραφεί στην πιστωτική σας κάρτα.

Μπορώ να κάνω αλλαγή είδους που αγόρασα από το e-shop στο POS του Click & Collect?


Σε περίπτωση που προσκομίσετε το επιστρεφόμενο προϊόν στα σημεία διάθεσης (“POS”) της υπηρεσίας Click & Collect* εντός οιουδήποτε εκ των Factory Outlet (στο Εμπορικό Κέντρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ή στο Νέο Φάληρο, επί της οδού Πειραιώς αρ. 76) ή στο κατάστημα Factory Outlet Casual - Famous Brands Ground στο εμπορικό κέντρο ONE SALONICA στη Θεσσαλονίκη (Κώττα Ρούλια 10), πέραν των δυνατοτήτων επιστροφής των χρημάτων σας  έχετε την δυνατότητα να λάβετε πιστωτικό κουπόνι, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε οποιοδήποτε εκ των Factory Outlet (όχι όμως στο e-shop) και μόνο στα προϊόντα που διατίθενται απευθείας από την Εταιρεία (και όχι σε προϊόντα που διατίθενται μέσω τρίτων επιχειρήσεων εντός των Factory Outlet).

* Τα προϊόντα LINKS OF LONDON δεν επιστρέφονται στο Click & Collect.

Μέχρι πότε θα με περιμένει το δέμα μου στα POS του Click & Collect?


Εφόσον δηλώσετε ότι επιλέγετε την υπηρεσία Click & Collect κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, τα παραγγελθέντα προϊόντα θα είναι παραδοτέα εντός δύο (2) - τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών σε όποιο κατάστημα Factory Outlet επιλέξετε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Κατά την παραλαβή των προϊόντων από το σημείο διάθεσης (“POS”) της υπηρεσίας Click & Collect,

Το δέμα σας θα βρίσκεται στο POS του Click & Collect  5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που σας σταλεί το επιβεβαιωτικό e-mail παραλαβής. Αν δεν το παραλάβετε εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί & τα προϊόντα που είχαμε επιλέξει θα επιστραφούν στα "ράφια" μας. 

Μπορώ δω τα προϊόντα που έχω παραγγείλει πριν ολοκληρωθεί η παραλαβή του δέματος μου?


Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η συναλλαγή ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, και αφού εκδοθούν και τα αντίστοιχα παραστατικά, να παραλάβετε το δέμα σας! Μετά από τη διαδικασία αυτή θα μπορείτε να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε δοκιμή ή αλλαγή των ειδών που παραλάβατε!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ