Αποστολή

Όλα τα προϊόντα που αφορούν παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική στην διέυθυνση που έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις εκτελούνται καθημερινά 9:00-17:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, & αργιών. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδας σε 3-5 εργάσιμες ημέρες  από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους. Παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο αποστέλλονται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική εντός 7-12 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίησης της παραγγελίας. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Tόπος, Χρόνος και Κόστος Παράδοσης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα FactoryOutlet.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αποστολές εντός Ελλάδας
Τα έξοδα αποστολής είναι 2.50€ για παραγγελίες έως 60€. Όταν η παραγγελία σας υπερβεί το ποσό αυτό τότε η παράδοση είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς επιβάρυνση για εσάς!

Αποστολές στη Κύπρο
Για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Κύπρο το κόστος ανέρχεται στα 10€. Για παραγγελίες άνω των 60€ η παράδοση είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες που αφορούν βαλίτσες μεσαίου & μεγάλου μεγέθους είναι 15€ ανεξαρτήτως του συνολικού ποσού της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες που πληρώνονται με τη μέθοδο της αντικαταβολής, χρεώνονται με Έξοδα Αντικαταβολής 2.50€ ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως του πλήθους των τεμαχίων και του συνολικού ποσού της παραγγελίας.

Όλες οι χρεώσεις σας γνωστοποιούνται κατά τη διαδικασία του checkout και πριν το τελικό στάδιο υποβολής της παραγγελίας σας, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι θα πληρώσετε.